Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kezdődik az Erzsébet út és a Lövölde utca közötti belső út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2023. július 14.
Az Erzsébet út és a Lövölde utca közötti útszakaszt is átadták a kivitelezőnek, hogy ott felújítsa az útburkolatot. Székesfehérváron a napokban mintegy ötven helyszínen adtak át út-, járda- és parkolófelújításra munkaterületet a Saára Gyula Útfelújítási Program keretén belül.
Tovább...
 
Áramszünet lesz Öreghegyen és Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 11.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában július 11-én, kedden Öreghegyen és a Király soron, valamint július 12-én, szerdán és 13-án, csütörtökön Maroshegyen. Az érintett városrészekben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
„Tanárként, alkotóként teljes életet éltem” – In memoriam Szakál Antal Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 11.
Újabb veszteség érte Székesfehérvár kulturális életét. Életének 90. évében elhunyt Szakál Antal képzőművész és tanár.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztást rendeltek el hétfőn 0 órától Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 09.
Másodfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvos 2023. július 10-én, hétfőn 00.00 órától július 12-én, szerdán 24.00 óráig. Székesfehérváron is megtette a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: összegyűjtve elérhető az ivókutak listája, vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat, és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Egy ’56-os hős távozott – elhunyt Szijártó Ernő Károly Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 05.
Elhunyt Szijártó Ernő Károly – tudatta a szomorú hírt közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. Az egykori ’56-os hős a forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján – a közösség tiszteletének jeleként – Székesfehérváron is elismerésben részesült. „Visszük tovább a lángot, őrizzük a szabadságot, amelyért az egykori hősök oly’ sokat küzdöttek!” – írja a városvezető, köszönetet mondva Ernő bácsinak a megtisztelő, mély és baráti beszélgetésekért. A bejegyzés teljes szövege az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Kedden és szerdán áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 04.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz a Finn, a Klapka és az Új utcákban július 4-én, kedden és július 5-én, szerdán. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
A héten is zajlik a közvilágítás-korszerűsítés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 04.
A város teljes területén több mint 11 ezer lámpatestet cserélnek LED-esre a közvilágítás korszerűsítésének keretében. A lámpatestek üzembiztosabban és jelentősen – várhatóan több mint 50 %-kal – csökkentett energiafogyasztással működnek. A feladatokat a Roneko Kft. munkatársai végzik, várhatóan a lámpacserék év végéig fejeződnek be. A kivitelező ezen időszak alatt heti lebontásban adja meg, hogy a város melyik pontján kell számítani a munkavégzésre. A június 12. és 18. közötti időszakra vonatkozó információkat közleményünkben olvashatják.
Tovább...
 
Lezárás keddtől szennyvízcsatorna-felújítás miatt a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. július 03.
2023. július 4-én, kedden reggel 8 órától előreláthatólag július 14-ig forgalomkorlátozást vezetnek be a Széchenyi út – Horvát István utca csomópont környezetében megvalósuló szennyvízcsatorna-felújítás és -bélelés miatt.
Tovább...
 
In memoriam Czömpöly Ferenc és Kunos László Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 30.
Elhunyt a közelmúltban a SZÉPHŐ Zrt. két egykori meghatározó szakembere. Czömpöly Ferenc korábbi vezérigazgató és Kunos László műszaki igazgató több évtizedet töltött a közszolgáltató cégnél. Az 1960-as évektől kezdve mindketten sokat tettek azért, hogy a város távfűtése működjön, fejlődjön és kiszolgálja Székesfehérvár lakosságát, intézményeit.
Tovább...
 
Útlezárás: csütörtöktől szombatig aszfaltoznak Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. június 28.
2023. június 29-én, csütörtökön reggel 8.00 órától előreláthatólag július 1-jén, szombaton 21.00 óráig aszfaltoznak a Zichy Liget – Móri út – Dózsa György út körforgalmi csomópontban, így a csomópont és becsatlakozó útszakaszok ágain, valamint a környező utakon forgalomkorlátozásokra, útlezárásokra kerül sor.
Tovább...
 
Szombaton 8 és 14 óra között nem lesz használható a Balatoni úti felüljáró Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2023. június 23.
2023. június 24-én, szombaton 8.00 és 14.00 óra között összehangolt munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között. Csak a menetrend szerinti helyi és helyközi járatok, illetve a megkülönböztető jelzést használó járművek hajthatnak majd be.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 2095